Nieuws deelnemers

Drogen van werkkleding en 99,99% reductie van virussen

Veiligheidskleding of bedrijfskleding is een must in veel bedrijfstakken. Natte kleding is oncomfortabel en veroorzaakt vaak ziekte en ongemak. Met droogkasten beschikken de medewerkers altijd de volgende werkdag over hygiënische en droge kleding, schoeisel en handschoenen.

De ECON PREMIUM 8 STEREX droogkast biedt plaats aan acht sets bedrijfskleding. Daarin is er ruimte voor het drogen van acht jassen of broeken. Doormiddel van condens droging wordt het vocht uit de kast onttrokken. Als extra wordt er gebruik gemaakt van STEREX. STEREX is een vernieuwd proces om bacteriën, virussen en schimmels te elimineren en om nare stank weg te nemen. STEREX zorgt voor een reductie van wel 99,99% van de virussen en bacteriën.
De kasten worden in Oostenrijk geproduceerd van solide materiaal en is dubbel beschermd tegen roest. Dat garandeert een lange levensduur en ook na tien jaar zijn de onderdelen nog steeds vervangbaar.
Indien u meer wilt weten kunt u contact opnemen met Wim Troost 06 26022332 ln.hcetyrd@tsoort.w of kijk op www.drytech.nl

Meer informatie

Banner nieuwsbank