Nieuws deelnemers

Flexibiliteit wordt het toverwoord

Veel organisaties zullen zich nu en de komende jaren op velerlei vlakken gaan aanpassen als gevolg van de ontwikkelingen tijdens en na de covid-19 periode. Flexibiliteit is daarmee een van de belangrijkste aspecten die nodig zijn om het hoofd te kunnen bieden aan de nieuwe werksituaties die een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor zullen inhouden.

Een vaste bezettingsgraad met een vaste hoeveelheid bestaande werkplekken, zullen nu en in de toekomst permanent in beweging zijn.

Om met deze nieuwe situaties effectief en zinvol om te kunnen gaan, worden nieuwe werkplekoplossingen aangeboden, die zowel als individuele zit/sta-werkplek als ook in een duo-bench oplossing onderling uitwisselbaar zijn. Tevens zijn deze bureaus ook nog vanaf een afmeting van 160 cm breed, voorzien van een inklapbaar frame. Hiermee worden de interne verhuisbewegingen als ook de (tijdelijke) verhuizingen richting een home office werkplek of opslag ideaal snel, efficiƫnt en eenvoudig te realiseren.

Tegelijkertijd is de Corporate Image uitstraling gewaarborgd door de home office werkplekken in gelijke kwaliteit en uitvoering van het bedrijf, wisselend toe te passen.

Meer informatie
Banner nieuwsbank