Nieuws deelnemers

Hygiënische sensor afvalbak voor kleine toiletten

Een toilet is vaak een kleine ruimte. Het is dan praktisch om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten en benodigde zaken zoals een toiletborstel en een afvalbakje aan de muur te bevestigen. De vloer blijft daardoor bovendien vrij en is makkelijker schoon te maken.

Een afvalemmer met wandbevestiging is een ideale ruimtebesparende oplossing voor sanitaire ruimtes. De afvalbak heeft een slank design en door het sensorsysteem is het deksel met een simpele beweging te openen en sluit na gebruik automatisch en geruisloos. Het deksel hoeft daardoor niet te worden aangeraakt, super hygiënisch en vooral in openbare toiletruimtes wel zo functioneel en fris.

De trendy, rechthoekige wandafvalbak heeft afgeronde hoeken, waardoor de afvalemmer makkelijk schoon te houden is. De afvalzakhouderring houdt de afvalzak netjes op zijn plaats en de afdichtingsring rondom het deksel zorgt voor het effectief vasthouden van nare luchtjes in de afvalbak. Tevens voorzien van stay-open functie zodat de afvalzak eenvoudig te wisselen is. De wandafvalemmer heeft een inhoud van 8 liter en is met de meegeleverde bevestigingsmaterialen eenvoudig aan de wand te monteren. De sensor werkt op batterijen en is laag in energieverbruik.

Meer informatie
Banner nieuwsbank