Nieuws deelnemers

Laat je post groen en sociaal bezorgen

De bezorgmarkt moet schoner en socialer. Voor de maatschappij, onze klanten en onszelf. Hoe? Door het iedere nieuwe dag nét iets beter te doen dan de vorige.

Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgt Cycloon post en pakketten door heel Nederland. Op een duurzame én sociale manier. De bezorgers – zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt – maken het verschil. Bij voorkeur op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Het garandeert snelle levering, verrassend scherpe prijzen en maatschappelijke impact. En ook de klanten dragen daarmee, zonder veel moeite, bij aan sociale en duurzame doelen. ‘Samen fietsen we de wereld mooier! Help jij mee?’

Door heel Nederland

Vanuit eigen vestigingen én in samenwerking met partners wordt de post en pakketten door heel Nederland bezorgd. En het meeste met de fiets. Zo wordt post en pakketten zo sociaal en duurzaam mogelijk bezorgd. De fietsdiensten zorgen tevens voor een vermindering van de verkeersdruk in de stad. En wordt de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt. Alles wat niet op de fiets kan worden bezorgd – bijvoorbeeld omdat het te groot is, of te ver fietsen – wordt bezorgd met groengasauto’s.

Of er worden partners ingeschakeld. Door slim samen te werken gaat de post of het pakket mee met een koerier die toch al rijdt. 

Meer informatie
Banner nieuwsbank