Deelnemersgids

AVEX

Ervaren audiovisuele dienstverlener
De wereld van vandaag en morgen vraagt om effectiever werken en communiceren. AVEX draagt daar met toonaangevende audiovisuele oplossingen aan bij.

AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf, het hoofdkantoor vindt u in Breukelen. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid. Met ruim 200 collega’s in de Benelux en de UK helpen we onze opdrachtgevers dagelijks met effectieve oplossingen die bijdragen aan hun kernprocessen. Daarbij ligt de focus op de expertisegebieden Communication Services en Building Management.

Totaaloplossingen
AVEX werkt uitsluitend met bewezen technologie en leveranciers van A-merken. Daarnaast informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen op audiovisueel gebied. In een professionele testomgeving werken onze engineers de oplossingen zorgvuldig uit, van een standaardoplossing tot en met een complex maatwerkproject. Met een eigen service organisatie bieden wij een uitgebalanceerd

AVEX

De Corridor 19 3621 ZA Breukelen Nederland 034-625 92 59 info@avex.nl http://www.avex.nl

servicepakket voor onderhoud en beheer. Onze AV-technici ondersteunen onze klanten ook op afstand vanuit onze goed geoutilleerde facility support desk, desgewenst 24/7. Met tijdelijke installaties en studio faciliteiten biedt ons deskundige Event Facilities team ondersteuning bij events, zowel live, online als hybride evenementen.’

Internationaal
AVEX heeft een toonaangevende positie in de Benelux en in de UK. Als Regional Business Unit van GPA hebben wij tevens een sterk netwerk om onze opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. GPA is wereldwijd actief in meer dan 50 landen.