Deelnemersgids

Bridge United

Wij zijn specialist op het gebied van “hospitality” voor het ontvangen van bezoekers, gasten of relaties op digitale wijze. Zij doet dit voor sectoren waar persoonlijk contact cruciaal is. Denk hierbij aan de zorg, gemeenten, hotels etc.

Onlangs is het assortiment verder uitgebreid. Bridge United introduceert samen met Blinkaspace: The SMART Send & Collect Parcel Wall

De elektronische Lockerwand is uitgevoerd met een tweetal beeldschermen voor enerzijds het afhandelen van verzendingen of het ontvangen van pakketten middels een menukeuze!  en anderzijds voor persoonlijke assistentie op afstand die gebruikers (indien nodig) begeleid bij het ontvangen en verzenden van pakketten.

Hiermee is de Parcel Drop Wall de oplossing voor het professioneel afhandelen van pakketten, waarbij full service dienstverlening, en daarmee niet gemak voor de vervoerder uitsluitend centraal staat maar de klant door het persoonlijk contact dat mogelijk is, indien hulp geboden is.

Bridge United

Spoorhaven 31 2651 AV Berkel en Rodenrijs Nederland 010-820 86 92 info@bridgeunited.com https://www.bridgeunited.com/nl

Het laatste maakt het mogelijk post labels te printen betalingen af te handelen en id. te registeren.

Bridge United bekent door haar unieke aanbod van 2 en 3 D communicatie schermen voor receptie oplossingen heeft in Blinkaspace een partner die met haar breed assortiment Lockerwanden een aanvulling zijn voor bedrijven en instellingen. Hospitality, Security en Customized naar wens van de klant.