Deelnemersgids

Codelocks EU

Is opgericht in 1991, ontwerpt en distribueert een breed portfolio van innovatieve, stand-alone sleutelloze deur- en toegangsoplossingen, die slimmere toegang bieden voor iedereen.

Onze producten omvatten stijlvolle mechanische sloten met druktoetsen, digitale elektronische sloten, KitLock-lockersloten, toegangscontrollerssytemen en slimme slotoplossingen, die gebruikers gemakkelijk kunnen beheren en bedienen met behulp van een toetsenbord, kaart en smartphone. Gemak staat centraal in al onze producten.

We innoveren voortdurend met nieuwe producten en diensten en bieden het gemak van toegangscontrole  voor huurwoningen bij kortstondig verblijf, recreatiefaciliteiten, muziekstudio’s, scholen en universiteiten, evenals traditionele kantoorgebouwen.

Codelocks EU

Rigtersbleek-Aalten 4 101 K1.01 7521 RB Enschede Nederland 053-808 01 18 sales@codelocks.eu https://www.codelocks.eu/

Onze producten zijn kosteneffectief, eenvoudig te monteren, eenvoudig te programmeren en kunnen nieuw worden geïnstalleerd of achteraf worden aangebracht. De toegangscontrolereeks van Codelocks is beschikbaar via een aantal kanalen, waaronder directe verkoop via internet, slotenmakers, installateurs, grote wederverkopers en OEM’s.