Deelnemersgids

Cooloo

Wij zijn een radicale innovator die industrieën uitdaagt om de manier waarop we gebruiken en produceren disruptief te veranderen.

Cooloo ontwikkelt technologieën en produceert duurzame, esthetische en ecologische oplossingen en producten. Oplossingen die flexibel toepasbaar zijn en hoogwaardige designproducten creëren, die geschikt zijn om lang mee te gaan in de circulaire economie en lokale duurzame productie bevorderen.

Onze +40 jaar ervaring in de meubelindustrie heeft ons laten zien hoe inefficiënt en vervuilend de huidige meubel, stoffeer en productie industrie is. Deze ervaring, gecombineerd met ons innovatieve, out-of-the-box denken, heeft geresulteerd in baanbrekende, disruptieve concepten die klaar zijn voor de transitie naar een duurzame wereld. Daarbij geloven wij dat hoogwaardige en duurzame repair en refurbishment leiden tot Endless Life producten.

De ecologische coatings van Cooloo worden in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Cooloo zet afvalstromen om in hoogwaardige afwerkingen voor meubel-, interieur projecten en design toepassingen. Afvalstromen zoals beton, leer, jeans of zelfs versnipperde bankbiljetten worden gebruikt om meubels te stofferen, akoestische oplossingen te ontwikkelen of complete interieur makeovers te doen. Daarom is

Cooloo

Stayerhofweg 2D 5861 EJ Wanssum Nederland 0478-785 648 info@cooloo.nl http://cooloo.nl

Cooloo continu op zoek naar vernieuwende coating mogelijkheden op basis van lokale afvalstromen.

Op de lange termijn gaan wij middels een licentie en franchise model onze duurzame impact verder vergroten door;

  • Licenties te verschaffen aan internationale bedrijven.
  • De technologie implementeren in ontwikkelingslanden waar grote afvalstromen ontstaan.