Deelnemersgids

de Afvalbak

De ambitie van de Afvalbak

Thuis zijn we al aardig gewend om ons afval te scheiden maar op werk is dit nog niet de standaard. Waarom? Het is niet aantrekkelijk, er zijn geen duidelijke richtlijnen, het is een grote investering en er is niet veel keuze. De Afvalbak gelooft dat dit anders kan. Afvalscheiding is aantrekkelijk, wij gaan ons best doen om afval scheiden sexy te maken. Wij geloven dat we met onze filosofie al 80% van het Nederlandse bedrijfsafval circulair kunnen opvangen voor 2025.

Visie van de Afvalbak

De Afvalbak gelooft dat de circulaire economie staat voor een verbetering van onze producten en levenskwaliteit. De circulaire economie hoeft niet te betekenen dat we dit gaan merken in onze portemonnee of een mindere keuzevrijheid gaan hebben. De transitie kan alleen behaald worden door intensief samen te werken in de keten en met creatieve oplossingen te komen. De Afvalbak zet zelf deze nieuwe standaard door een volledig circulair en stijlvol product aan te bieden die daarnaast ook een circulaire bedrijfsvoering faciliteert voor bedrijven. Twee vliegen in één klap. De Afvalbak als een katalysator en inspirator.

Beginnen op de beurs, daarna een proefplaatsing

Nadat je ons product op de beurs hebt gezien, gevoeld en getest, moedigen we je aan om te starten met een vrijblijvende pilot. Zo leer je

de Afvalbak

De Boomgaard 9-1 1243 HV 's-Graveland Nederland 035-203 10 51 info@deafvalbak.nl https://www.deafvalbak.nl

wat werkt voor jouw organisatie, voordat je de investering aangaat. Daarnaast creëer je alvast draagvlak en krijg je jouw werknemers betrokken bij het nieuwe afval scheiden. We kijken ook even mee en geven altijd advies zodat de implementatie vlekkeloos verloopt. De pilot zetten we altijd samen op in goed overleg.

Nu alvast een proefplaatsing aanvragen?