Deelnemersgids

PURA GO

“De Hybride vorm van bedrijfscatering”
Uw bedrijfsrestaurant inrichten op het nieuwe werken? Een standalone PURA GO Mini Market of een PURA GO Mini Market met een Full-Service Catering voorziening. Het beste van twee werelden, open voor het ontbijt, de lunch en het diner maar ook voor alle momenten tussendoor.

Gemak dient de mens: 24/7 geopend
Met de Mini Market van PURA GO heb je onbeperkte openingstijden. Medewerkers en gasten kunnen op ieder moment van de dag verse producten kopen.Van broodjes, salades en wraps tot alle soorten drinks. Denk ook aan snacks of zelfs een schap met handige producten voor thuis en op kantoor. PURA GO kan overal worden geplaatst en is 24/7 open.-Bedrijfscatering klaar voor de toekomst –

Smakelijk & breed assortiment
Elke eetgelegenheid moet een feestje zijn! Bij PURA GO weten we als geen ander hoe we maaltijden en snacks bereiden (in eigen keuken!) die lekker en gezond zijn, maar die óók verrassen.Voor elk moment kunnen we producten aanbieden. Verse broodjes, wraps en soep. Maar ook smoothies, salades en maaltijden. Uiteraard aangevuld met frisdranken en zoetwaren.

Selfservice of met bediening
PURA GO is volledig als zelfbedieningsrestaurant in te zetten. De zelfbediening kassa, een magnetron/oven en grill maken de Mini Market 24/7 inzetbaar. In veel gevallen wordt gekozen voor een uitbreiding met service. Een cateringmedewerker is een paar uurtjes per dag aanwezig, zorgt bijvoorbeeld voor warme soep en warme harde broodjes. De cateringmedewerker bereid de vergaderlunches voor bezoek en verzorgt de koffierondes.

PURA GO is actief in heel Nederland en heeft op dit moment meer dan 50 locaties in Nederland en een Experience Centre om te kijken, proeven en beleven.

PURA GO

Laagveld 16 5431 NX Cuyk Nederland 048-533 52 10 sales@pura-catering.nl https://www.pura-go.nl/

De PURA GO Mini Market voorziet in alle behoeften. Mensen werken flexibel, komen en gaan wanneer het hen uitkomt. Desgewenst met tussen de middag een life-bereiding of een maaltijd om mee naar huis te nemen. We zien ook dat de lunch voor de volgende (thuiswerk) dag wordt meegenomen net als de kleine boodschap.

Enkele Voordelen PURA GO:

  • Flexibel; De PURA GO Mini Market is zowel bemand als onbemand mogelijk.
  • 24/7 beschikbaar; PURA GO is de Hybride vorm van bedrijfscatering en is klaar voor de toekomst.
  • Ultravers; door onze eigen productiekeuken zijn alle producten ultravers en geld voor het gehele assortiment “Vandaag besteld morgen in de PURA GO”.
  • Ontbijt, lunch en Diner; Onbemand of bemand bedrijfsrestaurant voor het ontbijt, lunch en diner. Met een bemande PURA GO Mini  market wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant dat meebeweegt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn.