Deelnemersgids

Repsic IoT Solutions

Wij bieden Plug and Play IoT oplossingen van o.a. partner Ergosense voor facility- en logistiek management in kantoren, scholen en in de zorg.

Repsic IoT heeft zich tot doel gesteld kant en klare oplossingen op de markt te brengen die direct in gebruik genomen kunnen worden zonder het doorlopen van tijdrovende integratie- en ontwikkelingstrajecten. De producten en oplossingen zijn o.a. gericht op het meten van de binnen luchtkwaliteit en ook het inzichtelijk maken van de bezetting en het gebruik van binnenruimtes.

Een gezonde en veilige leef-, werk- en schoolomgeving is voor iedereen van groot belang. Gebruikmakend van de momenteel beschikbare IoT (Internet of Things) technologie is het mogelijk om oplossingen te maken die op een overzichtelijke manier de condities van een gebouw of ruimtes in een gebouw kunnen meten, monitoren en presenteren.

De door Repsic IoT aangeboden oplossing van Ergosense bestaat uit sensoren die de temperatuur, de grootte van deeltjes (TVOC’s) in de lucht, de lichtsterkte, de luchtvochtigheid, de geluidssterkte en het CO2 niveau in ruimtes meet en presenteert in een on-line dashboard.

Genoemde gegevens zijn noodzakelijk om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen die leiden tot een gezondere, een comfortabeler en een veiligere leef-, werk- of schoolomgevingen.

Repsic IoT helpt u samen met Ergosense:

  • Met het creëren van een veiligere en gezondere leef-, werk-, schoolomgeving
  • De door u benodigde ruimte beter te plannen
  • De productiviteit van uw medewerkers te vergroten
Repsic IoT Solutions

Musicalstraat 7A 1323 VR Almere Nederland 036-535 00 70 info@cisper.nl https://www.cisper.nl/

  • De gemeten gegevens in uw ruimtes en gebouwen, worden overzichtelijk in een cloud based Solutions Hub weergegeven.

De mensen achter Repsic hebben een jarenlange ervaring op het gebied van RFID en IoT en de aangeboden oplossingen komen hier dan ook uit voort. De leveranciers waarmee wij werken zijn zeer zorgvuldig door ons uitgekozen en hebben stuk voor stuk hun sporen in de IoT markt verdiend.