Deelnemersgids

Sqippa

Slimgebouwbeheer. Met één platform inzicht in: verbruik van energie en water; (nood-)verlichting; klimaat; ventilatie; veiligheid. Met één platform op afstand de status van een apparaat of sensor bekijken en analyseren. Met één platform het comfort en veiligheid verhogen. Met één platform een bestaand gebouw slim maken. Sqippa maakt dat mogelijk. Door discipline overschrijdend samen te werken en gebruik te maken van veilige wereldwijde IoT-standaarden.

Sqippa concentreert zich op de volgende thema’s:

  • Veiligheid: Voorkom ongelukken, schade en calamiteiten ten gevolg van: CO, CO², legionella, rookmelders, gas en vloeistoflekkages en noodverlichting.
  • Energie: Breng het energieverbruik in beeld van installaties en apparaten. Meet de opbrengst van PV installaties en bewaak de goede werking ervan zonder Wifi.
  • Verwarmen: Reduceer het gasverbruik en verhoog het comfort door alle belangrijke factoren te visualiseren en hierop CV-installaties en radiatoren slim aan te sturen.
  • Ventilatie: Borg de luchtkwaliteit door de ventilatie slim te laten reageren op CO²levels, fijnstof of luchtvochtigheid (schimmels).
Sqippa

Hofdwarsweg 14 6161 DD Sitterd - Geleen Nederland 046-475 65 58 info@sqippa.com https://www.sqippa.com/

  • Verlichting: Blijf 24/7 op de hoogte van de werking van de (nood-)verlichting en grijp in voordat de veiligheid en het comfort in het geding komen.
  • Water: Krijg inzicht in de patronen van waterverbruik en reduceer onnodige verliezen ten gevolg van bijvoorbeeld (kleine) lekkages.