Deelnemersgids

StandBy Solutions

Wij zijn er voor het garanderen van maximale effectiviteit bij de inzet van belangrijke mensen zoals uw BHV of beveiligingspersoneel via onze BHV App. D.m.v. 3 verschillende technologieën (Wi-Fi, Mobiel netwerk, GPS en Bluetooth Low Energy beacons) detecteert StandBy automatisch de aanwezigheid van deze belangrijke personen en biedt zo betrouwbare en real time informatie over hun aanwezigheid binnen een bepaalde omgeving of gebouw. Deze informatie wordt vervolgens ingezet voor het precies en effectief coördineren van uw BHV, beveiligers en/of EHBO’ers, waar en wanneer het nodig is.

Dit kan in de praktijk lastig zijn. De aanwezigheid wordt niet bijgehouden of is foutgevoelig. Daarnaast kan het oproepen van een BHV’er of beveiligingspersoneel procesmatig onduidelijk zijn. Daarom is het belangrijk dat BHV’ers en beveiligingspersoneel snel en makkelijk kunnen communiceren. StandBy combineert daarvoor in een smartphone app drie verschillende functies die bij de inzet van uw veiligheidspersoneel en BHV een optimale respons biedt. Zo wordt uw BHV/beveiliging o.b.v. een duidelijk en real time aanwezigheidsoverzicht gealarmeerd met vooraf ingestelde scenarios. Op basis van deze scenarios wordt aanwezig personeel opgeroepen met duidelijke instructies waarna er onderling kan worden gecommuniceerd en

StandBy Solutions

Schiedamsedijk 42 3011 ED Rotterdam Nederland 085-888 24 66 sales@standbysolutions.nl https://standbysolutions.nl/

gecoördineerd via een Push-to-Talk (Portofoon) functie om zo een incident goed te laten verlopen. En dit zonder aparte hardware investeringen.

Ontdek de mogelijkheden binnen eén app met StandBy BHV.