Deelnemersgids

TÜV Nederland

Wij zijn een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament. TÜV Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE).

In Nederland beoordelen we met zo’n 300 vakkundige mensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen en machines aan de hand van meer dan 300 verschillende diensten. Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche. Of bekijk ons aanbod van certificaten & keurmerken, keuringen en training.

TÜV Nederland

Ekkersrijt 4401 5692 DL Son en Breugel Nederland 0499-339 500 Info@tuv.nl https://www.tuv.nl/nl/home/

TÜV Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen en een benaderbare kantoororganisatie. De primaire eigenschap van onze dienstverlening is dat we aantoonbaar maken dat u aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet. Maar als het spreekwoord “Vreemde ogen dwingen” ergens van toepassing is, is het wel in ons vakgebied. We identificeren tijdens beoordelingen heel feitelijk risico’s en pijnpunten zodat we u ondersteunen in begrip en draagvlak voor verbetering. Zo helpen we u bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken en ondersteunen we in de continuïteit van uw organisatie.