Deelnemersgids

Verel Building Experiences

Wij combineren ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends. Met creativiteit en daadkracht maken we instrumenten waarmee we merken bouwen en toekomst geven. In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk. Daarom zijn we de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk en innovatieve events.

Sinds 2004 staat Verel voor het versterken van merken door het Bouwen van Belevenissen. Dat doen we voor bedrijven, retail en horeca. Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt en ontwerpt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. Van ontwerp tot en met montage en productie. Zo verzinnen en bouwen we doordachte interieurs, een eigentijdse studio of een compleet experience center.

We bouwen merken in 5D: merken die je kunt zien, horen, voelen, ruiken en proeven. De combinatie van (digitale) technologie en ambacht garandeert een indrukwekkend resultaat en een optimale beleving.  

Denken
De beste ideeën ontstaan door een levendige discussie met een creatieve en professionele sparringpartner. Wij zijn er klaar voor; of het nou om een nieuw interieur, een winkelconcept of een (digitaal)event gaat. Onze ontwerpers en ambachtsmensen zijn niet te benauwd om met eigen ideeën te komen, maar zijn ook goed in luisteren naar de route die jullie zelf in gedachten hebben. 

Durven
Om de wereld te veroveren, moet je grenzen durven opzoeken. Dat vraagt om concepten die misschien een tikkeltje eigenzinnig zijn, maar het bouwen van een optimale beleving staat altijd voorop. Het kan anders, soms moet het anders. Wil je het verschil maken dan moet je keuzes durven maken, dat weten we uit ervaring. De kracht van het merk staat voorop, de koers naar de toekomst die bepalen we samen.

Doen
Leuk, die creatieve concepten, maar hoe maak je van een idee nou werkelijkheid? Verel is de perfecte partner die zorgt voor die praktische vertaling. Onze mensen hebben werkelijk tientallen jaren ervaringen met bouwen. Een team van vakmensen met hart en handen hebben. Die

Verel Building Experiences

Meerwijkweg 54 5236 BP 's-Hertogenbosch Nederland 073-611 12 34 info@verel-expo.nl https://verel.org/

kunnen bouwen wat we samen verzonnen hebben. Ambachtelijk ingesteld, bouwend aan slimme en duurzame oplossingen maar ook met de kennis en kunde van de modernste digitale technologie. En dat gewoon in de tijd die we daarvoor afgesproken hebben.
Het bouwen van experience centra is ons specialisme, wil je zien, horen, voelen, ruiken en proeven hoe we dat doen? Beleef dan live onze stand op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2022.