Deelnemersgids

Wilma’s Tuin

De wetenschap bevestigt dat een groene, plantrijke omgeving grote voordelen met zich meebrengt. Dankzij de verbeterde luchtkwaliteit die planten leveren stijgt de productiviteit op de werkvloer tot wel 40%. Luchtzuiverende planten zorgen voor zowel schonere lucht als een betere luchtvochtigheid.

Een strategische plaatsing van de juiste planten creëert daarnaast een natuurlijke afscheiding van de werkplek, voor rust en dynamiek in uw interieur. Dit bevordert de concentratie en vermindert stress bij uw personeel. Het logische gevolg hiervan is een lager ziekteverzuim en uiteraard; blije collega’s. Al deze aspecten verbeteren de werkplek aanzienlijk.

Een prettige kantoorinrichting is uiterst belangrijk, planten dragen daar enorm aan bij. Met Blooming Office creëert u zorgeloos en snel een groene, dus gezonde en gelukkige werkplek.
Blooming Office helpt u bij het creëren van een groene werkvloer. Dit doen we met (bloeiende) kamerplanten in duurzame potten, voorzien van een ingenieus watergeefsysteem. Zelf hoeft u hier niks voor te doen!

Wilma’s Tuin

Huisbergenweg 11 5249 JR Rosmalen Nederland 073-523 64 68 info@wilmastuin.nl https://bloomingoffice.nl/

Dit unieke concept bieden wij u aan in abonnementsvorm, zodat u alle voordelen van een groene werkplek ervaart zónder er zelf naar om te hoeven kijken.

Wij regelen alles, van levering tot onderhoud.
Bent u benieuwd hoe wij uw interieur groener en gezonder kunnen maken? Kijk dan eens naar onze diverse abonnementsvormen. Uiteraard is geen enkele locatie of organisatie hetzelfde. Daarom werken wij altijd met een voor u ontworpen Planten-Plan; een advies op maat wat perfect bij uw organisatie past. Met onze groene werkomgeving zullen uw bedrijf én personeel het hele jaar door in bloei staan!