Deelnemersgids

Workwire

Wij zijn een adviesbureau voor motiverende werkomgevingen.. Wij geloven in een werkomgeving die het beste uit de mens en de organisatie haalt. Een intelligente en intuïtieve werkomgeving die medewerkers altijd en overal optimaal ondersteunt. En waarin user experience en slimme technologieën het werkleven makkelijker en leuker maken. Waarin optimaal hybride gewerkt kan worden en waarin medewerkers excelleren en talent bloeit. Met het kantoor als vliegwiel voor samenwerken, kennis delen en het bouwen aan de cultuur. Een plek waar nieuwe netwerken en innovaties ontstaan en successen gevierd worden.

Met ons team van adviseurs, ontwerpers en projectmanagers ontzorgen we onze opdrachtgevers. Dit doen we met heldere en haalbare adviezen, doordachte ontwerpen en totaaloplossingen waarbij we opdrachtgevers ondersteunen bij het succesvol uitvoeren en implementeren van nieuwe werkomgevingen.  

In onze aanpak zijn strategisch huisvestingsadvies, design consultancy en project management onlosmakelijk met elkaar verbonden. We analyseren, ontwikkelen en programmeren vanuit het perspectief van de organisatie en haar medewerkers. De verhouding tussen werken op kantoor en werken op afstand brengen we zorgvuldig in beeld. In de context van Hybride Werken e bedenken en ontwerpen we elke werkplek (op kantoor en thuis) en elke ruimte vanuit de gewenste gebruikerservaring, waarbij functionele eisen en zintuiglijke beleving samenkomen. Zo creëren we een werkomgeving met altijd een passende werkplek, voor elke activiteit en elk individu. Met een passend engagement programma nemen we de medewerkers vervolgens mee in

Workwire

Saturnusstraat 60 – unit 13 2516 AH Den Haag Nederland 06-38 59 51 10 office@workwire.nl https://www.workwire.nl/

het hoe en waarom van deze nieuwe omgeving, waarbij onze project managers zorgdragen voor een succesvolle implementatie.

Onze opdrachtgevers zijn zowel middelgrote organisaties als multinationals in uiteenlopende sectoren zoals zakelijke dienstverleners, universiteiten, academische ziekenhuizen en (rijks)overheden. Elke organisatie is anders. Met eigen structuren, processen en rituelen en eigen doelen en ambities. Daarom zijn onze adviezen, werkplekconcepten en ontwerpen maatwerkoplossingen, ontwikkeld vanuit een vaste, bewezen aanpak. In deze aanpak spelen data en inzicht een belangrijke rol. We verbinden de ervaring en brede vakkennis aan data die we ophalen via peilingen en metingen. Zo beschikken we over een intelligente enquête  waarmee we gebruikersbehoeften voor de toekomstige manier van werken automatisch kunnen vertalen naar medewerkersprofielen en een toekomstgericht ruimtelijk-functioneel programma.   

We vertellen uw graag meer over onze bewezen aanpak in een persoonlijk gesprek!