Beveiliging op maat voor kantoor

Beveiliging op maat voor kantoor

Een kantoordeur is meer dan alleen een beveiliging: die houdt de temperatuur stabiel, vermindert lawaai en verlaagt het energieverbruik en moet er ook nog eens goed uitzien. Er zijn daarom speciaal voor kantoren producten op de markt die aan deze wensen kunnen voldoen.

Zo eentje is leverancier ASSA BLOY. „Onze complete toegangsoplossingen voor binnen en buiten op kantoren houden personeel, bezoekers en kritische apparatuur veilig zonder de bedrijfsvoering in de weg te staan.”

Er is daarom speciaal aanbod voor de kantorenmarkt ontwikkeld. Met ook als gedachte dat een kantoor meer is dan alleen maar een werkplek. „Het is het kloppende hart van uw bedrijf en houdt u op koers voor succes. Wij kunnen u helpen om het zowel uitnodigend als efficiënt en veilig te maken.”

Assortiment
Alles draait om professionaliteit. Daarom wil ASSA BLOY met zijn technologie bij medewerkers en klanten de beste indruk wekken. Dat is met een compleet assortiment automatische roterende of scharnierende deuren die bezoekers uitnodigen binnen te stappen en die samen met elektronische
[ + ]

Ook interessant:

Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken