Home » Bezoeken begint al bij de ingang

Bezoeken begint al bij de ingang

Een bezoek aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer begint met een welkome ontvangst en het onder de aandacht brengen van de standhouders op de beursvloer. Bezoekers, die al voor de opening om 10.00 uur aanwezig zijn, krijgen gratis koffie in het kader van de vroege vogels aangeboden.

Bij de ingang staan de beursregistratie en de scanpunten. Bezoekers mogen alleen de beursvloer op met een badge, waar onder de qr-code aan de voorzijde al zijn registratiegegevens staan. Aan de achterzijde van iedere badge is plaats ingeruimd voor een boodschap. Afhankelijk van de belangstelling is die van de beursorganisatie of een van de standhouders.

Het vragen van aandacht voor de standhouders begint met de catalogus, die aan de ingang aan alle bezoekers wordt uitgereikt en/of aangeboden. Daarin staan naast de standhouderslijst en de plattegronden ook de lezingen, waarin de deelnemers hun kennis delen met de bezoekers. Zoals ook in de voorgaande 23 edities is de catalogus gratis.

Bij de ingang staat ook een manshoge plattegrond van de beursvloer. Daar staan alle standhouders met een verwijzing naar hun stand op, zodat vanaf de ingang de weg gericht gevolgd kan worden. [ + ]

De ingang is meer dan alleen een binnenkomst

Beursvloer:

De indeling

Deelnemerslijst 2023

Agenda

Lezingen

Carrièreplein