Home 9 Bezoeken begint al bij de ingang

Bezoeken begint al bij de ingang

Wie een bezoek brengt aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kan niet om de ingang heen. Vandaar dat de beursorganisatie vanaf dat moment ook begint met een welkome ontvangst en met het onder de aandacht brengen van de standhouders op de beursvloer.

Het welkom begint nog vóór de vakbeurs zijn deuren opent. Wie al voor het beginuur aanwezig is, komt eerst via de ingang van de vroege vogels binnen. Bij deze ingang kunnen bezoekers vóór 10.00 uur beginnen met koffie, in een van de kluisjes desgewenst spullen opbergen of op een van de zitplaatsen hun sociale contacten onderhouden. Deze ingang sluit omstreeks 11.00 uur en is de rest van de dag alleen nog vanuit de beursvloer te bereiken. Om 10.00 uur gaat de toegang open die rechtstreeks toegang tot de beursvloer geeft.

Het vragen van aandacht voor de standhouders begint met de catalogus, die aan de ingang aan alle bezoekers wordt uitgereikt en/of aangeboden. Daarin staan naast de standhouderslijst en de plattegronden ook de lezingen, waarin de deelnemers hun kennis delen met de bezoekers. Zoals ook in de voorgaande 23 edities is de catalogus gratis.

Bij de ingang staat ook een manshoge plattegrond van de beursvloer. Daar staan alle standhouders met een verwijzing naar hun stand op, zodat vanaf de ingang de weg gericht gevolgd kan worden. Deze wegwijzers staan ook verspreid over de beursvloer.

Iedere bezoeker kan alleen de beursvloer op met een badge, waar onder de qr-code aan de voorzijde al zijn registratiegegevens staan. Aan de achterzijde van iedere badge is plaats ingeruimd voor een boodschap. Afhankelijk van de belangstellling is die van de beursorganisatie of een van de standhouders.

Tenslotte liggen er vanaf de ingang ook vloertegels van stevige kwaliteit, zodat bezoekers niet al na een uur hun onderbenen beginnen te voelen. Vloerbedekking die financieel mede mogelijk wordt gemaakt door een aantal standhouders, waarvan de boodschap en standnummer levensgroot staat afgebeeld.

Op de beursvloer:

Zalencentrum

Wegwijzers

Catering(terras)

Contact

Beursteam