Home » Bezoekers van de vakbeurs voor facilitair management

Bezoekers van de vakbeurs voor facilitair management

Tot de doelgroep bezoekers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer behoren de beursorganisatie alle professionele verantwoordelijken op het gebied van werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer, samengevat aangeduid als facilitair management.

Deze professionals zijn als facilitair (mede-)verantwoordelijke werkzaam in het bedrijfsleven, bij de (semi-)overheid, in de zorg en het onderwijs. Zie ook het Bezoekersprofiel 2022 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Daarnaast alle personen, die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de levering, ontwikkeling, aankoop en/of productie van producten en/of diensten voor het facilitair management en/of gebouwbeheer.

Voor zijn bezoekerswerving heeft de beursorganisator de beschikking over een adressenbestand van meer dan 85.000 personen en bedrijven uit deze doelgroepen. Dit bestaat uit  (oud-)bezoekers en voorgeregistreerden van de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, abonnees en geregistreerden van de media Facilitair Journaal. Meer lezen

Juiste bezoekers essentieel voor succesvolle beursdeelname

24ste Editie:

24ste editie

Beursthema's

Interesses bezoekers

Kerstgroeten

Nieuwjaarswensen

Terugblikken

Beursteam