De juiste verpakkingsmachine vereist de juiste combinatie

In restaurants van bedrijven, zorginstellingen, scholen of andere plaatsen, waar iedere dag de nodige voedingsmiddelen in te pakken zijn, is het van groot belang dat de medewerkers over de juiste verpakkingsmachine beschikken. De keuze daarvoor beperkt zich niet tot de verpakkingsmachine zelf, maar spelen preventief onderhoud, technische service en de snelheid van reparatie een belangrijke rol. De aanschaf van verpakkingsmachines een kwestie van de juiste combinatie.

Verpakkingsmachines voor voedingsmiddelen zijn er in alle snelheden, groottes en omvang. Zóveel zelfs, dat het voor de facilitaire verantwoordelijken belangrijk is om zich goed te (laten) informeren. Zorg dat er preventief onderhoud mogelijk is, dat bijdraagt aan een verlenging van de levensduur en een verhoging van de veiligheid en de bedrijfszekerheid.

Kijk of de leverancier de levering geheel in eigen huis afhandelt, zodat deze een eigen technische dienst heeft, die snel storingen of andere calamiteiten kan verhelpen. En beschikt over de juiste onderdelen op voorraad, zodat de bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt, omdat de stilstand tot een minimum wordt beperkt. Tenslotte is het prettig als de leverancier een customc-made verpakkingsmachine kan leveren, waardoor de juiste machine voor het inpakken van de voedingsmiddelen kan worden geleverd. De gewenste machine zowel in prijs, omvang, snelheid als gebruik.
Daarnaast spelen de eenvoud van bediening, de hoeveelheid gebruikte folie per verpakking en de beste, hygiënische verpakking een rol.

Foto shutterstock voor de juiste combinatie van verpakkingsmachines.