Koffiemeubilair als meerwaarde van de koffiehoek

Uit goede koffie op kantoor schenken, kan meer gehaald worden dan alleen goede koffie drinken. Met het juiste koffiemeubilair biedt het ook de mogelijkheid tot beleving, inspiratie, ontspanning en ontmoeten. Zo kan de aankleding van de koffiehoek koffiemeubilair een belangrijke toevoeging vormen. De praktisch ondersteuning, zoals het overzicht op de voorraad te hebben, gaat daarmee hand in hand met het streven om van de koffiehoek meer te maken dan alleen een plaats, waar je een bakje leut kunt inschenken.

Voor de aanschaf van een koffiemeubel zijn er drie mogelijkheden. De eigen koffieleverancier voorziet erin met standaard meubilair, een interieurbouwer maakt op maat gemaakt meubilair of de laatste gebruikt een combinatie van beide. Goed koffiemeubilair voorziet in eerste instantie in de behoefte aan een koffiehoek. Daarom is het meubel strak afgewerkt en praktisch ingedeeld, waardoor eenvoudig schoon te houden. Denk hierbij aan een ruimte voor de techniek van de koffiemachine, voor de opslag van ingrediënten en uiteraard voor een afvalbak. Bovendien kan er op het werkblad een speciale afvalring gecreëerd worden, waardoor u de kast niet hoeft te openen om afval weg te gooien. Neem ook gedacht het onderhoud en gebruiksvriendelijkheid in ogenschouw.

Uw koffiemeubel kunt u ook uitbreiden tot een ontmoetingsplaats. Door de plaatsing van een whiteboard, waar iedereen een bericht ter inspiratie kan achterlaten. Of door de plaatsing van zuurstofrijke planten, zodat de gezelligheid gepaard gaat met een gezonde lucht. Op de beursvloer staan voldoende deelnemers, die u dit en nog meer kunnen aangeven hoe u met uw koffiemeubel een gewaardeerde ontmoetingsplek kunt maken.