
Op facilitair niveau lunchen op de beursvloer
Aan een 3 gangen lunchbuffet aanzitten, met afgerokte tafels en goede zitplaatsen, in een zeer recent gerenoveerde zaal op de beursvloer, sfeervol ingericht met kunstbloemen en planten. Samen genieten met relaties, klanten, collega’s, oud-studiegenoten, medeleden in een organisatie, etc. Dat is het vooruitzicht van de gastenlunches, die de beursorganisatie op de beursvloer verwacht te gaan realiseren.
Iedere beursdag tussen 12.30 en 13.30 uur serveert de cateraar van de beursorganisator een 3 gangen lunchbuffet, bestaande uit dagverse soep (voorgerecht), warm/koude broodjes met salade (hoofdgerecht), fruitsalade en/of koffie (nagerecht), Aangevuld met bronwater, al dan niet met smaakje en fruitsap. Voorzien van glazen, karaffen, borden, bestek en stoffen servetten.
Iedere tafel in de zaal van de gastenlunches is iedere beursdag gedurende de gehele lunchperiode exclusief te gebruiken door de gastheer/gastvrouw en zijn/haar gasten. Verzekerd van een smakelijke lunch, van alle gemakken voorzien en met een optimale en snelle service, zodat de aandacht maximaal uitgaat naar de gasten en de lunchtijd optimaal is te benutten.
Inschrijven per tafel
Op dinsdag 3 juni en woensdag 4 juni heeft de organisatie 16 tafels beschikbaar. Voor donderdag 5 juni zijn alle beschikbare tafels inmiddels gereserveerd. Mogelijk dat voor donderdag nog meer tafels ter beschikking komen.
Een tafel voor de gastenlunches kan alleen gereserveerd worden via het bestelformulier. De prijs per tafel van 6 couverts bedraagt E 275,- (incl. E 44,73 btw). Na toewijzing van de tafels en plaatsen door de organisatie dient de factuur binnen 14 dagen betaald te zijn in verband met de bestelling van de catering.
Op maandag 12 mei ontvangen ingeschrevenen bericht van de door deelnemers gereserveerde tafels. Bij een grotere belangstelling verdeelt de organisatie de tafels onder de inschrijvers;
Bij onvoldoende inschrijvingen bestaat de mogelijkheid, dat de organisatie u vraagt uw tafel op een andere beursdag te reserveren. Bij niet of nauwelijks interesse behoudt de organisatie het voorrecht het lunchbuffet af te gelasten. Vanzelfsprekend brengen wij u in beide gevallen tijdig op de hoogte zodat u een passend alternatief kunt regelen.

Gastenlunch. Samen genieten met relaties, klanten, collega’s, oud-studiegenoten, medeleden in een organisatie, etc. (Foto: Shutterstock)