Home » Deskundigheid » Breed assortiment warme dranken voor diverse klanten

Breed assortiment warme dranken voor diverse klanten

Breed assortiment warme dranken voor diverse klanten

De voorziening voor warme dranken is een belangrijke. Zonder ‘bakkie koffie’ komen velen moeilijk op gang. Maar het kan ook gaan om thee of cacao.

Een leverancier die daarin zegt te kunnen voorzien is J.J. Darboven. Met een grote variatie aan merken en producten probeert het de diversiteit van koffie, thee en cacao te weerspeigelen.

„Dit omvat de Darboven-klassieker IDEE KAFFEE, maar evengoed de lokale koffie van ID ORIGIN, als de traditionele specialiteiten en nieuwe composities van EILLES TEE en de cacaovariëteit in de COCAYA-lijn. Elk merk heeft zijn eigen flair en onderscheidende smaakervaring.”
De warme dranken kunnen op verschillende manieren bereid worden en zijn daarom geschikt voor allerlei werelden: de detailhandel, de buitenshuismarkt en de vendingsector. „Wat alle merken gemeen hebben, is dat alleen de beste ingrediënten uit geselecteerde teelgebieden worden gebruikt voor de productie.”

Achter de merken van J.J. Darboven gaat een hele wereld schuil. Elk merk heeft haar eigen karakter, wat unieke genietmomenten oplevert. „De smaken van  de merken kunnen de levensvreugde van Latijns-Amerika oproepen, de vuren van Afrika doen
Meer lezen

24ste Editie:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken