Home 9 Deskundigheid 9 De ideale dorstlesser op kantoor

De ideale dorstlesser op kantoor

Gezond drinken is onmisbaar voor hoge vitaliteit. Vandaar dat het van belang is dat te stimuleren op kantoor. Veruit de beste dorstlesser is water. Het kost bijna niks, het is duurzaam en bevat geen calorieën. Hoe kan het dat er dan toch zoveel plastic flesjes worden gebruikt als drinkwater beschikbaar is? 

Het de kwaliteit van het Nederlands kraanwater behoort tot een van de beste ter wereld. Echter gaan er ook hier jaarlijks nog steeds 1,5 miljard PET-flessen over de toonbank, waarvan geschat ruim 100 miljoen direct in de natuur belanden. Plastic flessen, plastic doppen en blikjes vallen onder de tien meest gevonden stuks zwerfafval op de stranden. 

Op kantoor grijpen medewerkers vaak naar verpakte dranken vanwege het ruime aanbod in smaken met functionaliteiten zoals vitamines, maar ook vanwege de zekerheid in kwaliteit. Dit resulteert in hogere kosten door inkoop, opslag en afval verwerking. Gelukkig kan het ook anders. 

Gezonde drankjes – zonder (plastic) verpakking
Slimme watertappunten zoals die van Aquablu bieden het alternatief op frisdrank, water tonnen en plastic waterflessen. De Aquablu Refill wordt direct op de waterleiding aangesloten en levert gekoeld, extra gezuiverd water, met en zonder bubbels of smaak. Er worden zelf essentiële mineralen en vitamines aan toegevoegd waardoor het water nog beter voor je gezondheid en vitaliteit is. Door het gesloten systeem is het een van de meest hygiënische oplossingen voor water.

Maak je duurzaamheid meetbaar
Dankzij de slimme watertappunten van Aquablu krijgt zowel het kantoor als de gebruiker inzicht in de positieve impact. Het systeem maakt impact meetbaar- na elke tapbeurt krijgt de gebruiker direct te zien wat zijn of haar positieve milieu impact is. Terwijl de gebruiker geniet van een lekker drankje, bekijkt de slimme monitoringstechnologie op de achtergrond de levensduur van de filters en smaken. Doormiddel van automatische meldingen zorgt het ervoor dat jij nooit zonder heerlijk water zit. 

Kortom, Met de Aquablu Refill waterdispenser krijg je toegang tot heerlijke gezonde drankjes, zonder het afval. Het systeem is gemakkelijk in gebruik, biedt verschillende verfrissende watertypes en maakt de persoonlijke impact van de gebruiker tastbaar. Op deze manier worden gebruikers gestimuleerd om meer water te drinken. Goed voor de vitaliteit & productiviteit op de werkvloer.

Meer informatie