141. De toekomstige invulling van de bedrijfscatering

141. De toekomstige invulling van de bedrijfscatering

Met de coronatijd veranderde de behoefte aan bedrijfscatering, omdat veel werknemers tijdens de coronatijd niet meer naar kantoor gingen en na de coronatijd meer thuis gingen werken. Daarom zijn veel facilitair professionals op de komende editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op zoek naar inspiratie, kennis en informatie voor de toekomstige invulling van de bedrijfscatering van hun organisatie.

De veranderde behoefte is ook het gevolg van de multiculturele samenleving, die tot verschillende soorten eet- en drinkgewoonten. De gelovige islamiet en de vegetariër hebben andere behoeften dan de Nederlanders, die duurzaam, met een broodje kaas of gezond willen eten.

Daarnaast verschillen de financiële uitgangspunten voor de bedrijfscatering. Zijn de bezoekende facilitair managers op zoek naar goedkope catering, mag deze duurder zijn, omdat de organisatie een deel van de kosten betaalt, en in hoeverre is er financieel ruimte voor bediening. Los daarvan, op welk moment is er de behoefte? Tijdens kantooruren of gedurende de gehele dag door?

Los van de soorten eten en drinken of de financiële aspecten hebben de bezoekende facilitair managers de keuze uit verschillende cateringaanbiedingen, zoals het
[ + ]

Foto Shutterstock. Corona veranderde de bedrijfscatering

Originally posted on 13 januari 2023 @ 13:37

Ook interessant:

Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken