Home » Bedrijfsterrein » Bedrijfsterreinen maakt deel uit van de werkomgeving

Bedrijfsterreinen maakt deel uit van de werkomgeving

Hoewel het bedrijfsterrein niet direct deel uitmaakt van de werkplekken of de -omgeving oefent hij daar wel grote invloed op uit. Denk je als facilitair verantwoordelijke eens in, dat de collega’s bij de aankomst van hun werkplek langs rommel naar binnen moeten gaan, hun fietsen of auto’s niet kwijt kunnen, de verlichting slecht is, zij in de winter door het ondergesneeuwde of over het spekgladde terrein moeten schuifelen, in de zomer niet buiten kunnen zitten, etc. Het bedrijfsterrein is zoveel meer dan alleen een stuk grond.

Met de inrichting van het bedrijfsterrein is het nodige gemoeid. Naast het vanzelfsprekende hekwerk, de noodzakelijke nutsvoorzieningen en de onontbeerlijke bestrating zitten er nog veel meer kanten aan. Denk alleen al aan de verdere noodzakelijke voorzieningen, zoals parkeersysteem, fietsenstalling, laadpalen, bezoekersplaatsen, bewegwijzering, verlichting, bewegwijzering en al het nodige onderhoud van deze voorzieningen. En dat zijn alleen nog de noodzakelijkheden.

Daarbij komt, dat het bedrijfsterrein ook een visitekaartje van de organisatie kan zijn. Dan kome er nog voorzieningen bij als buitenmeubilair, fietsenstallingen in plaats van fietsenhokken, tuinaanleg, vlaggenmasten, eventueel kunstwerken of signing, etc.

Facilitair verantwoordelijken, die dat alles voor ogen hebben, ontkomen er niet meer aan om een vakevenement te bezoeken, waar niet alleen veel van deze noodzakelijke voorzieningen worden aangeboden maar waar tevens de deskundigen aanwezig zijn.

Deelnemers onder het thema Bedrijfsterrein

Performance Lighting

Standnummer: 10.2.10

Desko Circulair

Standnummer: 11.0.04

M-Products

Standnummer: 11.1.04

M2C

Standnummer: B3

Klaver Fietsparkeren

Standnummer: 11.4.03

VDBH

Standnummer: 11.0.12

meer deelnemers