Home » Deelnemen is 365 dagen communiceren

Deelnemen is 365 dagen communiceren

Voor HoLaPress Communicatie als beursorganisator houdt deelnemen aan Facilitair & Gebouwbeheer meer in dan alleen 3 dagen met een stand op de beursvloer staan. Onder deelnemen verstaat zij ook, dat de beursorganisatie de inhoudelijke boodschappen van iedere individuele standhouder, vanaf zijn inschrijving, zowel permanent op de website als maandelijks rond een thema, met de bezoekers van de vakbeurs deelt.

Het samenstellen van de inhoudelijke boodschappen is uitbesteed aan de redactie van het Facilitair Journaal. Op basis van de website van de standhouder stelt de redactie bijdragen samen over zijn deskundigheden, oplossingen en kennis. Met de daarbij opgedane kennis en informatie schrijft de redactie ook de bezoekersinteresses en de trendverhalen in het eigen Facilitair Journaal.

De beursorganisatie verzorgt in samenspraak met de uitgever van het Facilitair Journaal iedere maand uitgaven met deze individuele boodschappen. Zo publiceert de uitgever de kennisbijdragen in zijn schriftelijke Facilitair Journaal, de oplossingen en deskundigheden in zijn gidsen en de bezoekersinteresses in zijn e-zines en platform (trendverhalen). Meer lezen

De organisatie bouwt in aanloop tot de beurs iedere maand aan de communicatie van zijn deelnemers.

Meer informatie over 365 dagen communiceren
Meer informatie – klik op PDF
Meer informatie – klik op PDF

Meer informatie – klik op PDF

Meer informatie – klik op PDF
Meer informatie – klik op PDF

Meer informatie – klik op PDF

Naar de webpagina’s:

Bezoekersinteresses

Van de deelnemers

Oplossingen

Kennisbijdragen

Deskundigheden

Nieuwjaarswensen

Kerstgroeten