Over deelnemen aan de vakbeurs

Deelnemen aan de vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer = deelnemen aan het grootste en oudste evenement op het gebied van werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer in Noordwest-Europa. In 2024 al voor de 25ste keer. Wederom samen met honderden andere aanbieders ontvangen de deelmeers duizenden bezoekers op hun stand.
Op dit deel van de website informeert de beursorganisatie zowel belangstellenden als deelnemers over de mogelijkheden van deelname. Daarnaast kunnen de standhouders er ook hun bestellingen doen. Zowel bij de beurs- als externe organisaties.

Wat voor informatie potentiële deelnemers zoal te lezen krijgen, blijkt uit onderstaande blokken, waar onder het trefwoord een korte aanwijzing wordt verstrekt. Wie verder gaat, krijgt nog vele tientallen webpagina’s te zien, waarin de onderwerpen zijn uitgediept en toegelicht. Zo staan er bijvoorbeeld 13 standservices toegelicht.

Neem contact met de beursorganisatie voor meer informatie en een inlogcode. En verschaf uzelf ook toegang tot de wereld van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die plaatsvindt op 5, 6 en 7 juni 2024.

Vijf redenen om deel te nemen aan de 25ste editie

Deelname

Kennismaken met de diverse vormen van standbouw

Standbouw

Met het basiscommunicatiepakket 365 dagen aandacht

Basiscommunicatie

Meer communicatiemogelijkheden voor meer communicatie

Extra communicatie

Sponsoritems voor gerichte belangstelling van de bezoekers

Sponsoritems

Standservices voor een succesvollere deelname

Standservices

Bestellingen voor voorzieningen zelfbouwers

Bestellingen

Contactformulier voor vragen, opmerkingen of informatie

Contact