Home » Deelnemen » Beursbezoek middelpunt informatie- en standhoudersbijeenkomst

Beursbezoek middelpunt informatie- en standhoudersbijeenkomst

Beursbezoek aan de 25ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 5, 6 en 7 juni 2024 staat centraal op de standhouders- en informatiebijeenkomsten van dinsdag 28 november. Zij worden om 9.30 uur en 11.30 uur gehouden in hotel Van der Valk in Zaltbommel. Ongeveer een half uur voor het begin van beide bijeenkomsten staan in de zaal koffie/thee/fris met zoetigheid en fruit klaar. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur, zodat er daarna volop kan worden nagepraat. De samenkomst van 11.30 uur wordt bovendien afgesloten met een lunch.

De bijeenkomsten zijn bedoeld om de (aankomende) standhouders te informeren over het bezoeken van de vakbeurs door facilitair managers en gebouwbeheerders in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Aan de orde komen de (internationale) bezoekerswerving, de mogelijkheden van standhouders om zelf bezoekers naar hun stand te trekken (bezoekerswerving) alsmede de mogelijkheden voor standhouders om op de beursvloer hun relaties te ontvangen (relatielunches), bezoekers te binden (lezingen en bijeenkomsten) en te zorgen voor een grotere stand toeloop (recepties/dagafsluitingen).

Aan de hand van een agenda licht de organisatie alle mogelijkheden voor standhouders toe over hoe zij het succes van hun deelname zelf in de hand hebben en kunnen vergroten. Zowel vóór de vakbeurs, op de beursvloer als daarna biedt de beursorganisatie hen de kans om met relatief weinig inspanningen een fors beter resultaat te behalen.

Na afloop van de informatieronde hebben de aanwezigen alle gelegenheid om vragen te stellen; ook over de onderwerpen die niet op de agenda gaan. Al behoeft voor vragen niet tot de standhoudersvergadering gewacht te worden, want deze zijn altijd te stellen via het contactformulier. En uiteraard worden alle facilitaire toeleveranciers voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Voorlopige agenda

  • Welkom
  • Sectoren
  • Beursthema’s/bezoekersinteresses
  • Bezoekerswerving organisatie
  • Aanvullende mogelijkheden (lezingen, FGNoviteitenprijs, bijeenkomsten, relatielunches, recepties/dagafsluitingen, uitnodigingen, basiscommunicatiepakket, etc)
  • Wat verder ter tafel komt

Tijdens de standhouders- en informatiebijeenkomst geeft de organisatie niet alleen in korte tijd inzicht in deelname, maar hebben geïnteresseerden ook volop gelegenheid ter toelichting aanvullende vragen te stellen.

Toelichtingen:

Ter inleiding

Beursthema's

Bezoekersinteresses

Inschrijfformulier standhoudersvergadering

Inschrijfformulier info-en standhoudersvergadering op 28 november 2023

Mijn voorkeur gaat uit naar: