Home » Deelnemen » Kennismaken met de diverse vormen van standbouw » Themastands voor complete, ontzorgde en volwaardige deelname

Themastands voor complete, ontzorgde en volwaardige deelname

Aan facilitaire toeleveranciers die zowel compleet, ontzorgd als volwaardig willen deelnemen aan de editie 2024 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer biedt de organisatie themastands aan. Zonder rompslomp meedoen met een complete systeemstand en inrichting, tegen een vaste prijs, gelijkwaardig aan naast liggende stand en inclusief communicatiepakket.

Gelegen op een apart deel van de beursvloer, de Themapleinen. Dit gedeelte bestaat uit 24 pleinen, die bestaan uit 4 stands van elk 16 vierkante meter en met twee open zijden aan het gangpad.

Waaruit bestaat een themastand?

Iedere themastand heeft een omvang van 4 X 4 meter in een punt naar een plein toe. Aan ieder plein liggen 4 themastands. Iedere themastand bestaat uit:
– Witte wanden van 1 meter breed en 2,5 meter hoog. De buitenste wanden zijn één halve wand hoog.
– In iedere stand ligt antraciet grijze vloerbedekking. Het is een optie om een keuze te maken uit 4 andere kleuren (antraciet, rood, blauw of grijs).
– Iedere stand is uitgerust met een hoog, wit meubelpakket, bestaande uit 2 stoelen en een tafel. Het is een optie om een keuze te maken uit een laag, wit
Meer lezen

Visuele impressie van themastands op de Themapleinen.

Meer standbouw

Individuele systeembouw

Unieke systeembouw

Unieke houtbouw

Beursthema’s in de editie 2024