Denk goed na over de inrichting van het bedrijfsrestaurant

De inrichting van een bedrijfsrestaurant kan de sfeer en functionaliteit van een ruimte maken of breken.

Een gast zal niet snel twee keer gaan eten in een ruimte waar hij zich niet ontspannen voelt. Het probleem is dat je het hierin zelden goed kan doen voor iedereen, omdat ieders smaak anders is. Echter, je kan wel zorgen dat de inrichting naast functioneel ook aanspreekt bij je restaurantconcept (luxe, fast, casual, zelfservice etc.) en bij je doelgroep. Voordat de ideeën voor de inrichting op papier worden gezet kan er gesproken worden met medewerkers over de voor- en nadelen van de huidige inrichting en welke veranderingen volgens hun de beste oplossing biedt. Wat wil je wel of juist absoluut niet in je eigen bedrijfsrestaurant? Hoe wordt het bedrijfsrestaurant ingedeeld? Voordat er naar meubels, vloeren en wanddecoratie gekeken wordt, zal de indeling van de ruimte vastgesteld moeten worden.

Laat het bedrijfsrestaurant aansluiten op de doelgroep.