Deskundigheden

Altijd de juiste oplossing

Wij zijn een onafhankelijke facilitaire groothandel gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Met ruim 65 medewerkers, meer dan 4.500 opdrachtgevers, 90 jaar expertise en een landelijke dekking zijn wij een middelgrote speler in de markt. Wij bedienen klanten in uiteenlopende branches waaronder horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg.

De compleetheid van ons assortiment is uniek in Nederland. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers bent u altijd verzekerd van keuze uit de nieuwste producten en technologieën. Ook voor een breed assortiment duurzame producten kunt u bij ons terecht, zoals plasticvrije producten en producten van gerecycled materiaal.

Extra services
Aanvullend op ons productassortiment bieden wij extra services, onafhankelijk van leverancier of merk. Zo bieden we verschillende

machine lease opties en hebben wij een eigen technische service voor machine onderhoud. Op basis van bezetting bieden we all-in concepten zoals ‘Pay per User’, ‘Pay per Room’ en geurbeleving op maat. Producten kunnen wij voor u met uw eigen logo personaliseren. In ons Centre of Expertise organiseren wij met grote regelmaat trainingen en kennisevents.

Klantspecifiek advies
Expertise over producten, branches en trends vertalen wij onafhankelijk van leverancier of merk naar een maatwerk advies dat volledig aansluit bij uw wensen. Wij helpen u uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid en hospitality & beleving.

Meer informatie
Banner nieuwsbank