Deskundigheden

Efficiëntie in schoonmaak zit in ons DNA

Efficency was wat James Dyson aanzette tot het bedenken van zijn eerste zakloze stozuiger. En ook nu we steeds groter worden, motiveert het Dyson Niet alleen in  uitvindingen. Maar ook in gebouwen, mensen en de gemeenschappen waar deel van wordt uitgemaakt.

Ook duurzaam
Apparaten worden aan strenge tests onderworpen om ervoor te zorgen dat ze jaar in, jaar uit blijven presteren. En als de tests zijn afgerond, resteert een groot aantal uitstekende componenten die niet naar vuilstortplaatsen worden gebracht.

Sommige worden opnieuw gebruikt in verdere tests. Sommige worden gerecycled– zoals behuizingen van stofzuigercyclonen die gebruikt worden als houders van kantoorartikelen. En sommige worden gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling in de buurt voor gebruik in haar projecten, waarmee Dyson creativiteit en een passie voor techniek in onze lokale gemeenschap bevorderen.

Vastberaden. Volhardend.
En er is altijd een betere manier. Dus werken ingenieurs, in onderzoekscentra onvermoeibaar verder aan nieuwe ideeën.  Hun opdracht? Een oplossing bedenken voor de problemen die andere negeren.

Meer informatie
Banner nieuwsbank