Deskundigheden

Grip op groei en verandering met Facility Management Software

Groei en verandering kunnen de kernactiviteiten van een organisatie – en daarmee dus ook de omzet – flink onder druk zetten. Het hebben van grip op facilitaire processen is ontzettend belangrijk om deze groei en/of verandering te ondervangen.

Facility Management Software zorgt ervoor dat de facility manager in iedere fase altijd en overal de controle heeft over deze processen, vanuit één schaalbaar en gebruiksvriendelijk systeem.

Bespaar tijd, kosten en fouten
De afspraken die de facility manager maakt met leveranciers, het doen van meldingen, het boeken van vergaderruimtes, onderhoud- en gebouwbeheer: iedere organisatie wil deze processen zo goed mogelijk borgen en automatiseren waar het kan. Logisch, want zo bespaar je tijd, kosten en fouten. Facility Management Informatie Systeem (FMIS) is zo

ontwikkeld dat je alle facilitaire processen in de organisatie overzichtelijk en eenvoudig vanuit een gebruiksvriendelijk dashboard automatiseert, aanstuurt én controleert.

De voordelen van Facility Management Software:

  • De tijd die je op operationeel niveau bespaart, investeer je makkelijker in het verbeteren van andere (of nieuwe) processen.
  • De facility manager weet precies wat er in de organisatie speelt en bewaakt daardoor veel beter de kwaliteit.
  • De organisatie is over de hele breedte slagvaardiger, omdat je alle facilitaire processen duidelijk en eenduidig hebt vastgelegd in 1 systeem.
  • Dankzij de modulaire opbouw van onze software, reageer je sneller op veranderingen in de organisatie.
Meer informatie
Banner nieuwsbank