Deskundigheden

Harmonieuze vergroening van de binnenruimte

Binnenruimtes met een sterke, groene identiteit zijn aantrekkelijk en gezond. Mensen voelen zich thuis en geïnspireerd dankzij een groen interieur. Naast een positieve gemoedstoestand bewerkstelligen interieurplanten ook een grotere tevredenheid over het eigen functioneren en een vermindering van het ziekteverzuim.

Donker Interieur en haar gespecialiseerde interieurontwerpers helpen graag om uw binnenruimtes harmonieus te vergroenen. Daarnaast biedt Donker Interieur professionele verzorging en advies voor uw interieurbeplanting. Onze experts adviseren u graag over specifieke soorten, de luchtzuiverende kwaliteiten, het effect van lichtinval of schaduw, luchtstromen, standplaats en bestendigheid.

Binnengroen is een modern en veelzijdig ontwerpinstrument voor kantoren, onderwijsinstellingen en winkelcentra. Naast een waardeverhoging van het vastgoed, heeft binnengroen een positieve invloed op de ruimtegebruikers. Voor de verwezenlijking van groene ontwerpen in de binnenruimte spelen naast plantkennis ook technische aspecten een rol. Denk hierbij aan een computergestuurd bewateringssysteem, stroomvoorzieningen maar ook de berekening van de draagkracht van vloeren of van muren waaraan groen bevestigd wordt. Onze specialismen: onderhoud en beheer, planthuur en – lease, moswanden, verticaal groen, bloemenservice, de groene anderhalve meter werkplek, In Bloom, Return to Sender, zijden bloemstukken.

Banner nieuwsbank