Deskundigheden

Missie om mensen in beweging brengen

Comfortabel werken begint bij ergonomie. Bij het vinden van de juiste oplossing komt echter veel kijken. Ergotron maakt dit proces eenvoudiger met tools en hulpmiddelen die helpen met het vinden van de meest geschikte werkplek, het verbeteren van comfort en welzijn en het werken aan een sterkere, gezondere versie van jezelf.

Onze voetafdruk verminderen terwijl we groeien
Dankzij onze toewijding aan kwaliteit kan ons bedrijf zelfs terwijl het groeit de milieuvoetafdruk verkleinen door gebruik te maken van innovatie en slimme efficiëntie-verbeteringen.

Testen van professionele kwaliteit
Onze producten worden onderworpen aan een uitgebreid testbeleid dat de meest strenge kwaliteitsverwachtingen van de industrie overstijgt.

Op inzicht gebaseerd industrial design gecombineerd met technische ergonomie en optimale kwaliteit en veiligheid levert duurzame producten op en rust voor de verkoper en klant.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
We zijn toegewijd aan het welzijn van onze klanten en werknemers, de gemeenschappen waarin we actief zijn en het milieu. De beleidsregels en programma’s die we daarbij als richtsnoer hanteren worden nader beschreven in ons MVO-rapport.

Meer informatie
Banner nieuwsbank