Deskundigheden

Realiseren van hoogwaardige ict-infrastructuren

Als het gaat om de realisatie van hoogwaardige ICT-infrastructuren heeft A2-Networks de vereiste deskundigheden in huis. Onze oplossingen stellen organisaties in staat maximaal rendement te halen uit hun primaire business. Omdat mensen beter met elkaar communiceren en informatie overal flexibel beschikbaar is. Zo scheppen wij de randvoorwaarden voor úw succes. Daarbij ligt onze focus met name op IP-gebaseerde, geïntegreerde oplossingen voor data, VoIP en security.

Toonaangevend
A² Networks is vooruitstrevend en toonaangevend op het gebied van onder meer VoIP, fiber optics en wireless. Als het gaat om de realisatie van hoogwaardige ICT-infrastructuren behoort A² Networks tot de top drie van Nederland. Wij werken voornamelijk in opdracht van overheden, multinationals, MKB-ondernemingen en instellingen.

Duurzaam
In onze aanpak staan onafhankelijkheid, degelijkheid en maatwerk centraal. Alle activiteiten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dat geldt voor zaken als ontwerp, installatie en configuratie tot en met service en beheer. Deze geïntegreerde aanpak garandeert een soepele implementatie en een duurzaam eindresultaat.

Krachtige oplossingen
A² Networks levert hoogwaardige, op IP gebaseerde oplossingen die allemaal nauw met elkaar samenhangen. In deze geïntegreerde benadering ligt onze kracht en voorsprong.

Gecertificeerd
Onze klanten kunnen daarom altijd rekenen op adviezen, producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen. Uiteraard zijn wij gecertificeerd door de absolute marktleiders op het gebied van netwerkconcepten, VoIP, netwerksecurity en apparatuur. A² Networks voldoet aan de strenge ISO 9001, ISO 14001  en is VCA** gecertificeerd.

Consultancy
A² Networks levert een groot aantal hoogwaardige diensten en producten. Maar wat is de juiste oplossing voor úw organisatie? Welke configuratie draagt optimaal bij aan het realiseren van úw doelstellingen. Onze deskundige, gecertificeerde adviseurs helpen u graag bij het beantwoorden van die vraag.

Engineering
De volledig gekwalificeerde engineers van A² Networks werken uw oplossing snel en doeltreffend uit volgens uw eisen en specificaties. Op basis van hun ontwerp kan de oplossing snel en overeenkomstig uw wensen worden geïmplementeerd. U bent verzekerd van een integraal advies op het gebied van hardware, software, service, beheer én implementatie.

Service en beheer
Onze diensten op het gebied van service en beheer verzekeren u van een netwerk met minimale downtime en optimale stabiliteit. Zo bent u verzekerd van een continue en ongestoorde bedrijfsvoering. Onze mogelijkheden variëren van periodieke inspecties en performance metingen tot het oplossen van storingen en het beschikbaar houden van spare parts.

Meer informatie
Banner nieuwsbank