Deskundigheden

Rentmeester van groen doen

Deskundig over groenonderhoud en groenadvies voor overheid, zorg, onderwijs, nuts, vastgoed en bedrijven. In de uitvoering innovatief en praktisch. Datagestuurd, maar altijd menselijk. Groot genoeg om dingen te veranderen en compact genoeg om flexibel te schakelen.

Het werk van een groenprofessional  stopt niet bij een mooie buitenruimte en een soepel lopend proces. We gaan ook samen met burgers aan de slag en bieden kansen aan mensen die moeilijk aan een baan kunnen komen. Daarnaast ontwikkelen we duurzame innovaties die bruikbaar zijn en stimuleren we vergroening met concrete ideeën. Met zichtbaar resultaat!

Rentmeester zijn is een grondhouding. Daarom is de dienstverlening helemaal maatschappelijk verantwoord ingericht. Samen met klanten,

leveranciers en medewerkers dagelijks werken aan een betere leefomgeving, door te denken en te doen. Zodat onze kinderen – ook in de toekomst – blijven genieten van het groen.

We doen het samen!

Elke medewerker heeft de vrijheid om zijn of haar talent, kennis en ervaring te gebruiken om het werk goed te regelen en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Samen met collega’s én samen met de klant. Die mentaliteit geldt voor iedereen, van de buitendienst tot de medewerkers op kantoor.

Meer informatie
Banner nieuwsbank