Deskundigheden

Schone leefomgeving duurzaam verwarmen of koelen

Als het gaat om een deskundige levering van luchtbehandeling systemen en toestellen voor optimalisatie van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid is Itec de aangewezen partij. Nu schone lucht en efficiënt verwarmen meer dan ooit relevante onderwerpen is het bedrijf  in de positie om met ervaring en innovatie hierop te focussen en ontwikkelen Itec oplossingen voor een schone leefomgeving die duurzaam verwarmd of gekoeld wordt.

Het leverprogramma bestaat uit toestellen voor luchtzuivering, geurbestrijding, luchtbevochtiging, ontvochtiging, luchtkwaliteitsmeting

en -monitoring, koeling en verwarming. De producten in het leveringsprogramma kenmerken zich door een hoge effectiviteit en eenvoudige inzetbaarheid, vele toestellen zijn “plug and play” of zijn snel en eenvoudig inzetbaar. Itec werkt samen met Europese en Aziatische partners om producten te ontwikkelen, te optimaliseren, te distribueren en vermarkten. Daarnaast is Itec bezig met innovatie in de vorm van ontwikkeling en optimalisatie van luchtbehandelingsproducten en het samenstellen en configureren van producten voor nieuwe toepassingen.

Meer informatie
Banner nieuwsbank