Beveiliging op maat voor kantoor

Een kantoordeur is meer dan alleen een beveiliging: die houdt de temperatuur stabiel, vermindert lawaai en verlaagt het energieverbruik en moet er ook nog eens goed uitzien. Er zijn daarom speciaal voor kantoren producten op de markt die aan deze wensen kunnen voldoen.

Zo eentje is leverancier ASSA BLOY. „Onze complete toegangsoplossingen voor binnen en buiten op kantoren houden personeel, bezoekers en kritische apparatuur veilig zonder de bedrijfsvoering in de weg te staan.”

Er is daarom speciaal aanbod voor de kantorenmarkt ontwikkeld. Met ook als gedachte dat een kantoor meer is dan alleen maar een werkplek. „Het is het kloppende hart van uw bedrijf en houdt u op koers voor succes. Wij kunnen u helpen om het zowel uitnodigend als efficiënt en veilig te maken.”

Assortiment
Alles draait om professionaliteit. Daarom wil ASSA BLOY met zijn technologie bij medewerkers en klanten de beste indruk wekken. Dat is met een compleet assortiment automatische roterende of scharnierende deuren die bezoekers uitnodigen binnen te stappen en die samen met elektronische
toegangscontrolesystemen registreren wie er komt en gaat. En het is ook bij uitstek deskundig, want wereldleider op het gebied van glazen deuren, samen met de nieuwste scharnieren, trekstangen en rails om ze moeiteloos te laten werken.

Een ruimte moet plaats bieden aan samenwerking en innovatie, stelt deze leverancier, dus richt een vergaderruimtes in met smartcards en geïntegreerde toegangslezers. Zodat ze net zo gemakkelijk en veilig zijn als een online vergadering.

„Deelnemers willen ook weten dat ze veilig zijn – stel ze gerust door nooduitgangen toe te voegen met panieksluitingen, deuren die voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften en minder contactpunten om verspreiding van ziektekiemen te minimaliseren.”

Beveiligingsoplossingen voor kantoren, waaronder beveiligingsdeuren, als ook fysieke en logische toegangscontrole, moeten flexibel zijn volgens ASSABLOY. Ze dienen een stroom van mensen met verschillende toegangsrechten gedurende de dag aankunnen, zonder te vergeten dat ze voor een veilige evacuatie moeten zorgen in tijden van noodgevallen.