Innovatief in plaagdiermanagement

Bent u op zoek naar een professionele en innovatieve partner voor alle vormen van ongediertebestrijding, plaagdierbeheersing, begassingen, gasmetingen, ventilaties en biobehandelingen van goederen in transport en opslag? Maak dan kennis met EWS!

Innovatie, partnership en transparantie zitten in het DNA van onze organisatie. Onze specialisten zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen om u als klant nóg beter van dienst te zijn. Klantgemak, automatisering en service staan hierbij centraal. Onze visie is om samen met onze medewerkers een toonaangevende positie in de branche te realiseren.

Plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding zijn de kernactiviteiten van de divisie Pest control. Onze specialisten lossen ieder plaagdierprobleem professioneel en discreet op en geven
(werings-)adviezen om overlast en schade te voorkomen.

De focus van de divisie Fauna management ligt op vogelwering. Bij overlast door vogels geven wij u deskundig advies met inachtneming van de geldende wettelijke bepalingen. Tevens treffen wij preventieve maatregelen om toekomstige overlast te voorkomen.

EWS vindt het belangrijk om de kwaliteit van de gehele branche te bevorderen. Zo zijn wij actief lid van diverse brancheverenigingen en zijn wij een erkend opleidingsinstituut.