Lockers voor elke ruimte’ gebruiken

Al meer dan 20 jaar ontwerpen, produceren en plaatsen wij lockers en sloten: allemaal in eigen beheer onder 1 dak, in Nederland. Vooral dat laatste geeft veel voordelen: 1 aanspreekpunt voor het complete pakket. Hiermee ontzorgen wij onze klanten, zodat uw tijd en aandacht naar andere zaken kan.

Noki Lock houdt van simpel en doeltreffend. Daarom adviseren wij standaard elektronische sluitingen op onze lockers. Kluisjes dus, die je met een pasje of een APP opent.  De gebruiker heeft dan geen extra sleutel of pasje nodig en de beheerder kan via een computerprogramma zelf passen toekennen of onbruikbaar maken. Wij installeren de software en leggen het systeem uit.

De voordelen van een elektronisch sluitsysteem zijn dus groot. Daarbij komt nog dat u geen ingewikkelde sleuteladministratie bij hoeft te houden, sleutels niet zoekraken of nagemaakt worden. Natuurlijk is de keuze aan u; wij leveren ook sloten met sleutels, cijfercodes of muntinworp.

Tip: Betrek ons in een zo vroeg mogelijk stadium bij de inrichting van uw lockerruimte, dan heeft u de tijd om de juiste keuzes te maken. Wij denken graag met u mee.