Editie 2020 (22)

Vanwege de corona kon op 8, 9 en 10 juni 2022 eindelijk de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaatsvinden. Hoewel de website van de vakbeurs in de 30 dagen tot en met de laatste beursdag bijna 22,5 duizend bezoekers trok, zou toch minder dan een kwart van hen een bezoek aan de beursvloer brengen, namelijk 5.523 bezoekers. 

Dat de editie enkele malen was opgeschoven, viel af te leiden aan het grote aantal nieuwe oplossingen en invalshoeken, die de standhouders toonden. De bezoekers werden met de gewenste aanpassingen van het facilitair management en gebouwbeer als gevolg van de corona-aanpassingen op hu wenken bediend (zie ook oplossingen).

Ook de 23ste editie was weer een volwaardige editie, die een bezoek alleszins de moeite waard was, zoals uit bijgaande terugblikken (zie rechterkolom) val op te maken.

Op basis van het samengestelde bezoekersprofiel valt op te maken, dat zij wel heel gericht een bezoek aan de vakbeurs brachten, hetgeen uit de commentaren van de standhouders ook bleek.