Home » Een beursvloer om elkaar 3 dagen te ontmoeten

Een beursvloer om elkaar 3 dagen te ontmoeten

De indeling van de beursvloer van de 24ste editie begint met de registratiebalies en het uitgiftepunt van de Koffie voor vroege vogels net buiten hal 10. Alle bezoekers van het evenement kunnen zich daar registreren of hun badge afhalen als zij zich al hebben voor geregistreerd. Voor wie er eerder is dan 10.00 uur krijgt van een van de deelnemende standhouders koffie ingeschonken.

In de loop van zijn bestaan ontwikkelde ook de indeling van de beursvloer zich. De komende beurseditie is daar geen uitzondering op, want deze wordt uitgebreid met het concept van de Themapleinen. De deelnemers die aan dit nieuwe concept deelnemen, komen gegroepeerd in hal 11 te staan. Daar staat aansluitend aan het cateringuitgiftepunt van de Jaarbeurs ook het cateringterras gepland.

Het overgrote deel van de beursvloer is gevuld met stands van deelnemers die een ruimte hebben gehuurd. Deze zijn allemaal verschillend en naar eigen inzicht ingericht. Zij liggen aan de gangpaden, die vanaf het begin van hal 10 recht worden doorgetrokken naar het einde van hal 11. Daar plande de beursorganisatie in het midden van de hal een podium, waar gedurende alle beursdagen de nodige prijsuitreikingen en presentaties plaats zullen vinden. Meer lezen

 

De beursvloer biedt alle mogelijkheden om elkaar 3 dagen te ontmoeten.

Beursvloer:

Bij de ingang

Deelnemerslijst 2023

Agenda

Lezingen

Carrièreplein