Home » Eén registratie volstaat voor alle bezoeken

Eén registratie volstaat voor alle bezoeken

In de voorbije coronatijd ontwikkelde HoLaPress Communicatie voor al zijn facilitaire evenementen, vakbladen en platformen de een-registratie-gedachte. Ongeacht of bezoekers zich voor de vakbeurs of een van de platformen registreren of zij dat doen voor dat ene platform of die andere vakbeurs, c.q. editie, iedere registratie geldt tegelijkertijd voor alles en geeft daarmee automatisch toegang tot alle diensten en producten, zodat niet voor ieder platform of evenement apart behoeft te worden geregistreerd.

Hoewel de registraties van toepassing zijn op alle evenementen en platformen dienen bezoekers van de vakbeurs hun inschrijving nog wel te bevestigen. Bovendien betekent één registratie niet, dat er ook één afmelding voor alle verschillende evenementen en platformen geldt. Afmelden dient voor alle evenementen, publicaties en platformen apart te gebeuren.

Gratis registratie
Registreren is en blijft gratis. Alleen voor de toegang als abonnee tot de media Facilitair Journaal dient te worden betaald. Ook geldt voor zowel de evenementen als platformen dat dezelfde inloggegevens gelden. Dus nooit meer voor iedere editie en iedere vakbeurs opnieuw registreren, noch verschillende inloggegevens voor vakbeurzen en het Facilitair Journaal opslaan. Bovendien gekoppeld aan het eigen zakelijke e-mailadres, zodat inloggen niet alleen gemakkelijker, maar ook sneller gaat.

De beursorganisatie gaat ervan uit, dat de nieuwe registratie- en inlogwijze in het komende najaar volledig operabel zal zijn, zodat de bezoekers van de vakbeurzen in januari en juni er al profijt van gaan hebben. Zodra het zover is, zullen alle relaties worden geïnformeerd en zal het privacyreglement zijn aangepast.

Op naar de 24ste:

24ste editie

Preferente standbouw

Ontzorgd deelnemen

Bezoekerswerving

Contact

Beursteam