Home » Deskundigheid » Functionele en duurzame buitenruimte met stijl

Functionele en duurzame buitenruimte met stijl

Functionele en duurzame buitenruimte met stijl

Falco is gespecialiseerd in het duurzaam inrichten van buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving.

Falco ontwikkelt, produceert en exporteert Falco straatmeubilair in de breedste zin van het woord. Daarbij wordt gekozen voor kwalitatieve en duurzame producten, die zich kenmerken door een juiste prijs/kwaliteit verhouding en voorop lopen in functionaliteit en vormgeving. Via ISO  9001 garanderen wij dat onze klanten een professionele behandeling krijgen; met andere woorden, we willen waarmaken wat is afgesproken!

Falco hecht aan integriteit en vertrouwen; wij verwachten daarom van onze medewerkers, maar ook van onze externe partners, dat zij deskundig, toegewijd zijn en op een correcte manier zakendoen.

Falco beschouwt haar activiteiten nadrukkelijk in het licht van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden. Wij schenken daarom veel aandacht aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Zo heeft Falco de huidige criteria voor lasrookafvoer al in 2004 geïntroduceerd en is er het Nationale Fietsplan voor de medewerkers.

Meer lezen
24ste Editie:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken