Home » Functionerende overheid heeft zijn facilitair en gebouwbeheer op orde

Functionerende overheid heeft zijn facilitair en gebouwbeheer op orde

Het facilitair management en gebouwbeheer op de beursvloer heeft betrekking op de behoeften van alle gebruikers bij de overheid. Ongeacht of het gaat om gemeentelijke, provinciale of rijksoverheden, dan wel semi-overheidsinstellingen. En of zij specifieke wensen, c.q. taken hebben als het leger, waterschappen, woningbouwcorporaties of gezondheidsdiensten.

Dat maakt de beursvloer ook zo verscheiden, want allemaal hebben zij wel specifieke behoeften. Publiekgerichte overheden hechten meer waarde aan een goede bewegwijzering, gastvrije omgeving, afdoende zitmeubilair en bezoekerscatering. Terwijl de medewerkers rekenen op een veilige werkomgeving, een ergonomische inrichting, slimme werkplekken en (brand)beveiliging. De (semi-)overheidsbesturen op hun beurt hechten belang aan goede parkeervoorzieningen, beveiligde en energiezuinige gebouwen.[ + ]

Het veelzijdige aanbod op de beursvloer maakt het voor de veelzijdige verantwoordelijkheid van managers bij de overheid aantrekkelijk om de vakbeurs te bezoeken.

24ste Editie:

OnderwijsFacilitair

ZorgFacilitair

Deelnemerslijst 2023

Interesses bezoekers