Goed advies, kwaliteit en lokale service

Goed advies, kwaliteit en lokale service

Jaski Automaten draait inmiddels ruim 60 jaar mee op het gebied van automaten. Waar zij eerst begon met koffieautomaten, is zij inmiddels ook al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de vendingwereld.

Goed advies
Het succes van een vending- of koffieautomaat valt en staat met het maken van de juiste keuze. Samen met het verkoopteam wordt per situatie bekeken wat de wensen van de klant zijn en welke automaat hierop aansluit. Wat wordt de standplaats? Welk assortiment gaat men voeren? Hoeveel mensen gaan er gebruik maken van de automaat? Omdat wij een onafhankelijke positie hebben, kunt u zelf bepalen welke producten u wilt gaan verkopen en kunnen wij u de automaat bieden die u nodig heeft.

Kwaliteit
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken wij nauw samen met de fabrikanten. Hierdoor kennen we onze producten van binnen en van buiten, en zijn wij op de hoogte van de technische mogelijkheden. Nieuwe ontwikkelingen worden door ons uitgebreid getest voordat ze aangeboden worden aan onze klanten.
[ + ]

Ook interessant:

Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken