Home » Goed facilitair en gebouwbeheer basis voor goed onderwijs

Goed facilitair en gebouwbeheer basis voor goed onderwijs

Aanbod voorziet in behoefte alle onderwijsinstellingen

Het facilitair management en gebouwbeheer op de beursvloer heeft betrekking op de behoeften van alle gebruikers in het onderwijs. Ongeacht of het gaat om basis- middelbaar of hoger onderwijs, dan wel grote of kleine scholen. En of zij specifieke wensen, c.q. taken hebben als praktijkonderwijs, beveiliging, sportvoorzieningen, bibliotheken of collegezalen.

Dat maakt de beursvloer ook zo verscheiden, want allemaal hebben zij wel specifieke behoeften. Grote onderwijsinstellingen hechten meer waarde aan een goede bewegwijzering, gastvrije omgeving, afdoende zitmeubilair en bezoekerscatering. Terwijl hun medewerkers rekenen op een veilige werkomgeving, een ergonomische inrichting, slimme werkplekken en (brand)beveiliging. De besturen op hun beurt hechten belang aan goede parkeervoorzieningen, beveiligde en energiezuinige gebouwen.[ + ]

Het veelzijdige aanbod op de beursvloer maakt het voor de veelzijdige verantwoordelijkheid van managers in het onderwijs aantrekkelijk om de vakbeurs te bezoeken.

Deelnemers met specifiek aanbod onderwijsinstellingen
meer deelnemers

Overzicht beursthema’s OnderwijsFacilitair

24ste Editie:

ZorgFacilitair

Overheidfacilitair

Deelnemerslijst 2023

Interesses bezoekers